TRAININGEN

 

Whats Nexxt helpt ondernemingen om de samenwerking tussen teams en individuen te laten excelleren.

Onze samenleving bevindt zich in een turbulente fase, ondernemingen zijn continue in beweging. Covid-19 houdt ons volledig in de greep. Online werken wordt een onderdeel van het nieuwe samenwerken. De afstand tussen het individu en de missie van de onderneming wordt alsmaar groter en de omgang onpersoonlijker. Welke verbinding is noodzakelijk en hoe bereik je de medewerkers op een manier waarop zij zich nog sterk betrokken voelen bij het bedrijf? Whats Nexxt verkleint die afstand op een onconventionele, duurzame manier.

Whats Nexxt verzorgt trainingen in combinatie met gerichte breinprikkels, zogeheten Incentives. Deze breinprikkels dagen je uit om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Dagdeel 1 staat in het teken van leren en doen, dagdeel 2 is leren van elkaar en nieuwe kennis tot je nemen. Dagdeel 3 is de borging van het nieuwe gedrag voor de toekomst. De trainingen kunnen zowel live, als online gevolgd worden. De nieuwste training, CULTURE CHANGE komt eerdaags op de site. Wil je meer informatie over deze splinternieuwe training dan licht ik die graag persoonlijk toe.  

Het zelf ontdekken staat centraal in alle trainingen van Whats Nexxt. Hierdoor wordt het vernieuwde gedrag gemakkelijker en duurzamer geïntegreerd.  

Mijn aanpak is concreet, doelgericht en commercieel geladen. Door mijn no- nonsens, inspirerende manier van werken ben ik een aanwinst voor elke opdrachtgever.


Whats Nexxt is als docent erkend door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet daarmee aan de strenge Europese richtlijnen. Alle trainingen worden BTW-vrij aangeboden. Ik ben DISC® gecertificeerd en geaccrediteerd Facet5 practioner


                                                                      

Mijn succes wordt mede mogelijk gemaakt in nauwe samenwerking met

© 2023 - Whats Nexxt