Yes, we staan stil!

Stil staan is nog nooit zo waardevol geweest! We staan op het richeltje van 2020. Dit jaar stond in het teken van een reset, een stopteken, een crisis, een ramp, een totale verassing maar ook in het teken van besef. Wat vanzelfsprekend was veranderde in complete onzekerheid. Heilige huisjes stortten in.

Deze chaos gaat ons veel opleveren. Er ontstaan nieuwe verbindingen, we Zoomen, we Teamsen en Skypen dagelijks in ons werk. We lunchen thuis en de leaseauto staat te ontwaarden voor de deur.

We gaan ons beseffen wat we echt nodig hebben in dit leven. We gaan ons beseffen wat echt belangrijk is en op wie we kunnen rekenen. Dagelijks zien we waar we mee bezig zijn. En ja dat is niet normaal en dat het wennen is is ook heel normaal. Wat is eigenlijk het nieuwe normaal? Wat wil ik eigenlijk in dit leven? We gaan ons ook beseffen wat we aan het doen zijn en waarom we dat doen.

Eindelijk staan we stil!

En dat is niet voor niets. Dat is er omdat we ons niet meer in bedwang hadden. We werden geleefd, we deden datgene omdat dat van ons verlangd werd.

Gun jezelf nu de tijd om te ontdekken wat je echt wilt en vraag jezelf eens af wat je later wilt worden. En later is heel dichtbij. Ik help je er graag bij. Op naar een Nieuw Jaar.

© 2024 - Whats Nexxt