Wie durft?

WIE DURFT?

Juist nu word je gedwongen in tijden van chaos om keuzes te maken. Juist nu krijg je prikkels die je voorheen niet hebt ervaren. Prikkels in de zin van, wie ben ik en wat wil ik. Je staat met beide voeten in 2021. Het is al 28 januari. Wil je je dagindeling drastisch veranderen maar weet niet waar je moet beginnen? Wil je een Bore-out voorkomen? Zet dan je brein in de DO-status. Bore-out is een onderspannen situatie, dat kan komen door het thuiswerken of dat je niet meer uitgedaagd wordt in je werk. Het kan zelfs komen door het missen van de interactie met je collega’s. Kortom je hebt een keuze. Kom in actie!  

Wie durft? Wanneer zet jij het uitroepteken achter je naam? Het is nooit te laat om een keuze te maken. Jij alleen kan die keuze maken. Ga je links- of rechtsaf of loop je achter de meute aan? Of ga je de eerste stap zetten naar je droombaan? Neem eens een stap naar voren, sta op die streep en wacht niet op het startschot maar ga. Stop met het benoemen van de bezwaren. Er zijn vele personen vóór jou gegaan die die stap wel hebben genomen. Kijk eens naar toen je kind was en je hebt leren praten, leren lopen, leren fietsen, leren rekenen, leren schrijven, leren spelen en leren werken…… En nu?

Durf jij het volgende te leren? Leren om keuzes te zien, om vervolgens naar je droombaan te groeien? Sta eens stil bij de keuze, neem je tijd eens om jezelf eens te ontmoeten. Whats Nexxt wil je daar graag bij helpen. Neem een kijkje op www.whatsnexxt.nl Het is nooit te laat om een keuze te maken daar krijg je geen spijt van.

© 2024 - Whats Nexxt