OVER WHATS NEXXT

 

Whats Nexxt is een trainings/coachingsbureau dat zich richt op persoonlijke groei voor professionals. 

Coachen en trainingen geven kwamen tijdens mijn studie in Amsterdam ruimschoots naar voren. In meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende, zowel in het binnen –als buitenland, waarin trainingen en coaching een belangrijke rol speelden, heb ik in 2014 de keuze gemaakt om mijn expertise te delen.

Na het behalen van de vereiste diploma’s en certificaten heb ik een trainings/coachings bureau onder de naam Whats Nexxt opgericht! Mijn passie.

De twee XX staan voor de ander en voor Whats Nexxt, wij verbinden op een vernieuwde manier, de zogeheten 3.0 versie. Whats Nexxt verbindt in alle veiligheid. We staan met beide benen op de grond en hanteer de 5 unieke fundamentals van Möllmann te weten, visualiseer je doel, leef bewust, wees leergierig, leer te delen en gebruik humor. Ik zou je graag willen ontmoeten!

 

 

Waarom Whats Nexxt?

“Goede vraag!” Omdat Whats Nexxt alleen gaat voor blijvende groei. Zowel voor teams als voor individuen. Omdat Whats Nexxt verzorgt, ontzorgt, en borgt. Whats Nexxt werkt voornamelijk met ondernemingen die willen investeren in hun medewerkers. Ondernemingen die het belang zien van soft skills zoals, samenwerken, overtuigingskracht, aanpassingsvermogen en creativiteit. Ondernemingen die hun medewerkers zien als hun belangrijkste kapitaal.

Whats Nexxt is vrijgesteld van BTW volgens onderwijsartikel 11, lid 1, letter o, W, art.8, besluit.

 

© 2024 - Whats Nexxt